Uputstvo za instalaciju ViewRight player-a na MAC računaru

Nakon što preuzmete instalacioni fajl, pratite sljedeće korake kako biste uspiješno isntalirali ViewRight player na vašem MAC računaru:

Korak 1

Nakon preuzimanja ViewRight player-a, pokrenite instalaciju. Pojaviće vam se prozor prikazan na slici.

Korak 2

U sljedećem koraku pojaviće Vam se prozor sa uslovima korištenja. Ako prikvatate iste, odaberite Continue kako biste nastavili sa instalacijom.

Korak 3

Zatim će vam se pojaviti prozor sa informacijama o početku instalacije, kao i obavještenje o tome koliko prostora instalacija zauzima na vašem disku. Odaberite Install da biste započeli sam proces instalacije.

Korak 4

Da biste odobrili instalaciju, unesite vaše kredinicijale za prijavu na vaš MAC računar, a zatim odaberite Install Software.

Korak 5

Instalacija će započeti, i za istu potrebno do nekoliko minuta. Sačekajte da se instalacija završi.

Korak 6

Nakon uspiješno završene instalacije pojaviće se prozor sa odgovarajućom porukom. Sada možete da odaberete Close kako bi završili sa instalacijom. Sada možete uspješno da se prijavite na Open To Go, upotrebom nekog od podržanih web čitača (Safari). Nakon prijavljivanja, možete da počnete da gledate kanale.

Za sva dodatna pitanja i pomoć, uvijek se možete obratiti našem Open korisničkom servisu putem broja 0800 500 05 koji Vam je na raspolaganju 24 sata.